Pokloni/ Vino

Top 10 poklona za vinske hedoniste

Vreme darivanja je već uveliko stiglo. Ukoliko među dragim ljudima, imate i one koji su istinski vinski hedonisti, sigurno ste se pitali mnogo puta šta im pokloniti kao dopunu dobrom vinu. Ponuda vinskog aksesoara je dosta šarena, pa smo se potrudili da za vas izaberemo deset najzanimljivijih proizvoda koji će upotpuniti ritual uživanja u dobrom vinu:

Rashlađivač za penušava vina

rashladjivac za sampanjac

Rashlađivač za šampanjac DIAMOND je najjednostavnije objasniti kao navlaku za flašu koja je ispunjena specijalnim gelom. Potrebno je rashlađivač držati u zamrzivaču dok se gel ne zamrzne (par sati). Nakon toga se jednostavno navuče na flašu i za 5-10 min može ohladiti bocu penušavog vina, ili je održavati hladnu satima. Može se koristiti neograničen broj puta.

Klasični kelnerski vadičep

Zwilling kelnerski vadičep je klasičnog dizajna, i predstavlja pravi hedonistički komad. Idealan je za sve istinske ljubitelje vina koji uživaju u svakom trenutku otvaranja boce, počev od sečenja folije nožem, pa onog jedinstvenog zvuka kada pampur izleti iz flaše. Ovaj vadičep sjajnog dizajna i vrhunskog kvaliteta izrade, dolazi u elegantnoj crnoj masivnoj kutiji, tako da je savršen poklon za pravog vinskog poštovaoca.

Vakum pumpa za vakumiranje vina INOX

vakum pumpa za vino

Vakum pumpa za čuvanje vina INOX dolazi u pakovanju sa dva vakum čepa i dva servera protiv podlivanja vina. Upakovan u kutiju koja je idealna za poklon. Koristi se za vakumiranje već otvorenih flaša. Gumeni vakum čep se postavi na flašu i sa pumpom se isisava vazduh iz flaše. Kada se čuje KLIK, znači da se flaša vakumirana. Na taj način, izvučen je sav vazduh iz boce, i vino neće oksidirati iako je boca već načeta.

Vinski set za degustacije

set za degustaciju

Vinski set za degustacije se sastoji od: 1 aeratora za vino, 1 termometra, 8 markera za čaše, 2 servera za vino. Upakovan je u kutiju tako je prikladan i za poklon. Idealan je za kućne degustacije vina.

Aerator/dekanter za vino

Decanter 3

Zwilling Sommelier Decanter/Aerator predstavlja fantastičnu novinu u vinskom svetu. Postavlja se direktno na buteljku, i omogućava uživanje u kvalitetnim crvenim vinima bez dosadašnjeg odležavanja u staklenim dekanterima od 30-45 min. Idealan za restorane, jer omogućava da gosti uživaju u fantastičnim starijim crvenim vinima odmah po otvaranju boce. Uz aerator se dobija čep. Zwilling Sommelier Decanter je upakovan u crnu ekskluzivnu kutiju koja već nakon otvaranja ostavlja utisak elegantnog i prefinjenog poklona.

Vadičep Zwilling EASY

Vadičep-Easy-3

Zwilling Vadičep Easy je vrlo jednostavan vadičep za korišćenje. Dovoljno je samo da se igla postavi na sredinu pampura i da se vrti u krug. Igla prvo ulazi u pampur, a nakon toga kreće da ga izvlači. Bez poluga, sile, natezanja. Lako i jednostavno. Mat brušeni izgled mu daje viši nivo elegancije. Upakovan u crnu kutiju, predstavlja odličan poklon za sve ljubitelje vina, ali i za prave domaćine kojima biste želeli da poklonite vrhunski artikal renomiranog nemačkog proizvođača.

Vinski set Zwilling Sommelier

zwilling sommelier set

Zwilling Sommelier set sadrži: Sekač folije, Vadičep, Prsten protiv kapanja i podlivanja vina, Dekanter/Aerator za crvena vina. Decanter/Aerator predstavlja fantastičnu novinu u vinskom svetu. Postavlja se direktno na buteljku, i omogućava uživanje u kvalitetnim crvenim vinima bez dosadašnjeg odležavanja u staklenim dekanterima od 30-45 min. Idealan za restorane, jer omogućava da gosti uživaju u fantastičnim starijim crvenim vinima odmah po otvaranju boce. Zwilling Sommelier Set je upakovan u crnu ekskluzivnu kutiju koja već nakon otvaranja ostavlja utisak elegantnog i prefinjenog poklona. Apsolutno Pravi POKLON.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Milan
    January 16, 2018 at 4:42 pm

    Da li imate u ponudi i stakleni dekanter ?

  • Leave a Reply

    three × five =